KERAMICKÉ GRILY KAMADOJOE

Když porovnáte Kamado Joe s jinými keramickými grily na trhu, brzy zjistíte, že Kamado Joe je nejlépe stavěný gril na trhu a že samostatné komponenty grilu, stejně jako celkově výsledný produkt jsou na špičkové úrovni! 
Ale je toho o hodně víc na Kamado Joe než se může na první pohled zdát.

MODELY KERAMICKÝCH GRILŮ KAMADO JOE

CLASSIC JOE I

NEJLEPŚÍ CENA NA TRHU

ø průměr roštu 46 cm

 

CLASSIC JOE II

NEJOBLÍBENĚJŠÍ MODEL

ø průměr roštu 46 cm

 

CLASSIC JOE III

NEJNOVĚJŠÍ INOVACE

ø průměr roštu 46 cm

 

JUNIOR JOE

PŘENOSNÝ A VŠESTRANNÝ

ø průměr roštu 34 cm

 

STAND ALONE II

IDEÁLNÍ PRO POSTAVENÍ KDEKOLI

ø průměr roštu 46 cm

 

STAND ALONE III

IDEÁLNÍ PRO POSTAVENÍ KDEKOLI

ø průměr roštu 46 cm

 

BIG JOE II

PRO VELKÉ PÁRTY A RODINY

ø průměr roštu 61 cm

 

BIG JOE III

NEJNOVĚJŠÍ INOVACE

ø průměr roštu 61 cm

 

KETTLE JOE

NOVINKA

ø průměr roštu 52 cm

 

DOPLŇKY KE KERAMICKÝM GRILŮM KAMADO JOE

JOETISSERIE

ELEKTRICKÝ OTOČNÝ ROŽEŇ

 

DōJOE

NÁSTAVEC NA PEČENÍ PIZZY

 

iKAMAND

INTELIGENTNÍ OVLÁDÁNÍ REGULACE TEPLOTY

 

TECHNOLOGIE

Moderní grily ve stylu Kamado se vyrábí ze směsi různých materiálů včetně vysoko odolné protipožární keramiky, žáruvzdorných materiálů, tradiční terakoty, směsi portlandského cementu a rozdrcených lávových kamenů. Vnější povrchy jsou nyní také odlišné, používají se vysoce lesklé keramické glazury, barvy, texturované povrchy podobné štukům a keramickým dlaždicím. Použitím moderních keramických a žáruvzdorných materiálů zabezpečuje, že zařízení málokdy praskne, což byl běžný problém v původním japonském designe.

PALIVO

v kamado grilech se používá dřevěné uhlí, i když bylo několik pokusů o vytápění plynem nebo elektřinou. Jedna z výhod keramické konstrukce je, že neexistuje žádná kontaminace aroma, nebo chuti jídla a ze stejného důvodu je dřevěné uhlí preferovanou volbou pro moderní kamado vaření. Nejenže dřevěné uhlí vytváří málo popela, protože se téměř celé spotřebuje při hoření, ale navíc je o hodně zdravější a neobsahuje různé přísady jako alternativní uhelné brikety, které můžou svými přísadami ovlivnit chuť potravin. Kusové dřevěné uhlí se též může vyrábět ekologicky, trvale udržitelným způsobem, za použití techniky prořezávání, což je způsob řezání stromů a keřů podporující stimulaci jejich růstu.

POUŽITÍ

Výrobci těchto keramických grilů tvrdí že jsou velmi univerzální. nejenže mohou být použity na grilování a uzení, ale můžete s jejich pomocí připravit pizzu na pizza kameni, který se jednoduše vloží do grilu a též na něm můžete upéci chleba nebo koláč. To je díky vynikajícímu zachování tepelných vlastností keramického pláště, který může udržet teploty ve vnitřku grilu až do 398°C. I díky přesnému řízení průtoku vzduchu(a tím i teploty) který je zabezpečen ventilačním systémem. Kamado grily jsou podobné pecím, vyhřívaným dřevem a proto může být kamado gril použit na pečení. Upeče cokoliv, co může být pečeno v tradiční peci.

ČÁSTI GRILU

Kromě vnějšího keramického pláště je tu zde také keramická nebo nerezová miska uvnitř grilu určená na uhlí. Dále jsou zde posuvná dvířka ve spodní části grilu, která zabezpečuje proudění vzduchu k uhlí, stejně jako regulovatelný otvor v horní části víka (kopule), který zároveň slouží k úniku dýmu z grilu. Teplota se řídí správným nastavením těchto dvou otvorů. jeden nebo více roštů je možné umístit nad žhavé uhlí a tím získáte plochu pro grilování nebo pečení. A nakonec, většina kamado grilů má ve víku vyvrtaný otvor, který umožňuje vložení teploměru pro sledování teploty uvnitř grilu .

DIVIDE & CONQUER

Součástí každého grilu Kamado Joe ( okrem Junior Joe ) je patentovaný flexibilní systém vaření, pečení a uzení. Je revoluční v tom, že můžete najednou připravovat různé potraviny při různých teplotách ve stejném čase. Připravíte tak všechno jídlo najednou a nemusíte čekat a odbíhat od grilu.

ROZDÍLNÉ TEPELNÉ ZÓNY

Vytvořte různé tepelné zony v grilu Kamado Joe s keramickou deskou půlměsíc, která částečně blokuje silné přímé teplo na potraviny a vytváří nepřímé grilování.

ZVĚTŠENÁ VARNÁ PLOCHA


Naše multi stupňové rošty vám zabrání přeplnění roštu. Zdvojnásobte navýšením jednotlivých roštů grilovací prostor a potom je lehké připravit najednou maso nebo zaleninu.

Pronájem keramického grilu KAMADOJOE

Nekupujte zajíce v pytli! Vyzkoušejte si keramický gril KamadoJoe na vlastní kůži a zjistěte, jaký je skvělý. Gril KamadoJoe, který používají profesionální kuchaři si nyní můžete otestovat i vy a zlepšit své kulinářské schopnosti v tomto odvětví. Také si můžete vyzkoušet různé techniky grilování, vaření, pečení, uzení, které na běžném grilu nemůžete vytvářet. Příprava jídla na keramickém grilu je velmi jednoduchá. Proto Vám před jeho zakoupením nabízíme možnost jeho zapůjčení, abyste se přesvědčili, že ho opravdu musíte mít! Připravte pro sebe, známých nebo rodinu něco nového a buďte opět grilmistr ve svém okolí. Upečete si chléb, bagetu nebo pizzu a vyzkoušíte udit na keramickém grilu.

Podmínky pronájmu :

  • cena pronájmu ( podle vybraného modelu ) zahrnuje : 
    - pronájem grilu
    - balení dřevěného uhlí Kamado Joe
    - zapůjčení elektrického podpalovače LooftLighter

  • při převzetí grilu je nutné složení vratné kauce*, která vám bude při zakoupení grilu odečtena z ceny, alebo v opačném případě vám kauci vrátíme a zaplatíte pouze manipulační poplatek za pronájem grilu
    * vratná kauce podle vybraného modelu:
    - Junior Joe : 500 €
    - Classic Joe : 1.000 €
    - Big Joe : 1.500 €
  • při osobním odběru je třeba myslet na váhu a rozměr produktu, keramický gril je možné vyzvednout na adrese:
    - Showroom Praha - Křesomyslova 13, Praha 4
    - Centrála HouseGarden - 956 11 Dvorany nad Nitrou 247 
    - Showroom Košice - Hrnčiarska 15, 040 01 Košice
  • V případě pokud nemáte možnost osobního odběru, můžeme vám zajistit dovoz a odvoz grilu až k vám domů. Tato služba se nacení individuálně podle vzdálenosti místa dovozu grilu.
  • keramický gril vám zapůjčíme na víkend s odběrem v pátek a vrácení následně v pondělí, pokud nebude dohodnut jiný termín